Skład:
85% mięsa w filetach (71% kurczak, 14% indyk), 12% bulion, 1% korzeń kozłka, 1% olej lniany, 0,5% minerały, 0,5% skrobia roślinna
Składniki analityczne:
białko surowe 9,0%, tłuszcz surowy 4,0%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 2,5%, wilgotność 82,0%, wapń 0,15%, fosfor 0,2%, sód 0,3% , omega-3 0,2%
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
witamina D3 (E671) 250 IU, witamina E (3a700) 150 mg, biotyna (3a880) 0,5 mg, cynk (3b606) 12 mg, mangan (3b502) 3 mg, żelazo (3b103) 10 mg, miedź (3b405) 0,4 mg, jod (3b201) 0,7 mg, tauryna (3a370) 500 mg. Zawiera naturalne przeciwutleniacze.
Energia metaboliczna: 800 kcal / kg