Skład:
indyk 26%, wątroba 20 %, narządy, mąka grochowa 2%, lignoceluloza 1%.
Składniki analityczne:
białko surowe 11%, tłuszcz surowy 5%, popiół surowy 2%, wilgotność 78%, włókno surowe 0,5%, wapń 0,4%, fosfor 0,3%, sód 0,2%.
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
witamina D3 (3a671) 200 j.m., witamina E (3a700) 100 mg, biotyna (3a880) 0,3 mg, cynk (3b606) 8 mg, żelazo (3b106) 6 mg, mangan (3b504) 1,5 mg, jodek potasu (3b201) 0,4 mg, miedź (3b406) 0,3 mg, tauryna (3a370) 500 mg.
Dodatki technologiczne na 1 kg: mączka chleba świętojańskiego (E410) 5 000 mg.
Energia metaboliczna: 1020 kcal/kg