Skład:
35% indyk (serca, mięso z mięśni, wątróbka, mięso z szyjki), 28,7% bulionu, 20% kaczka (serca, żołądki, mięso z szyjki), 15% łososia, 1% minerały, 0,1% algi, 0,1% olej z łososia, 0,1% zioła.
Składniki analityczne:
Białko 10,4%, tłuszcz 6%, popiół surowy 2,5%, włókno surowe 0,5%, wilgotność 80%.
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Cynk jako monohydrat siarczanu cynku (3b605) 25 mg, mangan jako monohydrat siarczanu manganu (3b503) 1,4 mg, jod jako bezwodny jodan wapnia (3b202) 0,75 mg, miedź jako pentahydrat siarczanu miedzi (II) (3b405) 1 mg, tauryna (3a370) 1500 mg,
Energia metaboliczna: 94,99 kcal/100g.