SKŁAD:
53
% indyk (24 % mięso, 9 % wątroba, 9 % płuca, 8 % żołądki, 3 % serca),
28,6 % bulion, 15 % gęś (5 % mięso, 5 % serca, 5 % wątroba), 2 % jabłka,
1 % minerały, 0,2 % olej z łososia, 0,1 % suszone drożdże piwne, 0,1 %
rumianek.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
białko
surowe 10,8 %, włókno surowe 1,4 %, tłuszcz surowy 7,6 %, popiół surowy
2,4 %, wilgotność 77,2 %, wapń 0,23 %, fosfor 0,16 %.
DODATKI: DODATKI DIETETYCZNE:
(j.m. / kg): witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg / kg): witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2400.
ENERGIA METABOLICZNA (metoda obliczeniowa) (kcal / 100 g): 104,5DOSTĘPNE OPAKOWANIA: 200 g i 400 g