Skład:
filety z kurczaka w galarecie: 82% mięsa i pochodnych zwierzęcych w filetach (8% kurczaka), roślinne ekstrakty białkowe, pochodne pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny), minerały, różne cukry.
filety z łososia w galarecie: 74% mięsa i pochodnych zwierzęcych w filetach, rybach i produktach rybnych (8% łososia w filetach), roślinnych ekstraktów białkowych, pochodnych pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny), minerałów, różnych cukrów.
filety z wołowiny w galarecie: 82% mięsa i pochodnych zwierzęcych w filetach (8% wołowiny), roślinne ekstrakty białkowe, pochodne pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny), minerały, różne cukry.
filety z pstrąga w galarecie: 74% mięsa i pochodnych zwierzęcych w filetach, rybach i produktach rybnych (8% pstrąga w filetach), roślinnych ekstraktów białkowych, pochodnych pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny), minerałów, różnych cukrów.
Składniki analityczne:
| białko surowe |
8,5% |
| zawartość tłuszczu |
4,5% |
| popiół surowy |
2,0% |
| włókno surowe |
0,3% |
| wilgotność |
82,0% |
Składniki odżywcze:
witamina D3 (E671) 250 mg, witamina E (α-tokoferol) (3a700) 100 mg, cynk (3b606) 10 mg, mangan (E5) 2 mg, jod (3b201) 0,7 mg, miedź (E4) 0,2 mg, tauryna (3a370) 450 mg, biotyna 0,1 mg.