Skład:
68,0% wołowina (mięso, płuco, wymiona, wątróbka, serce, żwacz); 31,0% wywar; 1,0% minerały
Składniki analityczne:
Białko surowe 11,8 %;
Zawartość tłuszczu 6,2 %;
Włókno surowe 0,5 %;
Popiół surowy 1,8 %;
BAW (związki bezazotowe wyciągowe) 0,5%
Wilgotność 79,2 %
Wapń 0,25 %;
Fosfor 0,18 %;
Sód 0,25 %;
Energia metaboliczna 4,2 MJ/kg
Energia metaboliczna 992 kcal/kg.
Dodatki dietetyczne w 1 kg:
200 j.m. witaminy D3; 51 mg witaminy E; 45 mg witaminy C; 28 mg witaminy B1; 11 mg witaminy B2; 22 mg witaminy
B6; 112 mcg witaminy B12; 22 mg D-pantotenianu wapnia; 45 mg niacyny; 1 mg kwasu foliowego; 336 mcg biotyny;
15,0 mg cynku (uwodniony glicynowy chelat cynku (postać stała)); 3,00 mg manganu (tlenek manganu(II)); 0,75 mg
jodu (bezwodny jodan wapnia)