Skład Dolina Noteci Premium Cuisine z Szynką:
wieprzowina 32% (szynka 8%, serca, wątroba, nerka), kurczak 28% (filet z piersi 26%, skórki), ziemniaki 2%, groszek 2%, dynia 1,5%, substancje mineralne.
Składniki analityczne
białko surowe – 14%, tłuszcz surowy – 3,5%, popiół surowy – 1,5%, włókno surowe – 0,6%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Witamina D3 – 450 IU, Witamina E – 40 mg, Cynk (tlenek cynku) – 30 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) – 2 mg, Miedź (siarczan miedzi, pięciowodny) – 0,4 mg, Jod (powlekany, granulowany jodan wapnia, bezwodny) – 0,3 mg.
Skład Dolina Noteci Premium Cuisine z Wołowiną:
wołowina 26% (mięso 8%, serca, wątroba, nerka), kurczak 26% (filet z piersi), wieprzowina 8% (wątroba, nerka), papryka 2%, groszek 2%, brokuł 1,5%, substancje mineralne
Składniki analityczne:
białko surowe – 14%, tłuszcz surowy – 3,5%, popiół surowy – 1,5%, włókno surowe – 0,6%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor – 0,25%
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Witamina D3 – 450 IU, Witamina E – 40 mg, Cynk (tlenek cynku) – 30 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) – 2 mg, Miedź (siarczan miedzi, pięciowodny) – 0,4 mg, Jod (powlekany, granulowany jodan wapnia, bezwodny) – 0,3 mg.
Skład Dolina Noteci Premium Cuisine z Kurczakiem:
kurczak 32% (filet z piersi 28%, serca, skórki), wieprzowina 28% (serca, nerka, wątroba), bataty 2%, groszek 2%, marchew 1,5%, substancje mineralne.
Składniki analityczne:
białko surowe – 14%, tłuszcz surowy – 3,5%, popiół surowy – 1,5%, włókno surowe – 0,6%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor – 0,25%
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Witamina D3 – 450 IU, Witamina E – 40 mg, Cynk (tlenek cynku) – 30 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) – 2 mg, Miedź (siarczan miedzi, pięciowodny) – 0,4 mg, Jod (powlekany, granulowany jodan wapnia, bezwodny) – 0,3 mg.
Skład Dolina Noteci Premium Cuisine z Kaczką:
kaczka 26% (serca, mięso 8%, skórki), kurczak 26% (filet z piersi), wieprzowina 8% (mięso, wątroba, nerka), groszek 2%, żurawina 2%, pomarańcza 1,5%, substancje mineralne
Składniki analityczne:
białko surowe – 14%, tłuszcz surowy – 3,5%, popiół surowy – 1,5%, włókno surowe – 0,6%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor – 0,25%
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Witamina D3 – 450 IU, Witamina E – 40 mg, Cynk (tlenek cynku) – 30 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) – 2 mg, Miedź (siarczan miedzi, pięciowodny) – 0,4 mg, Jod (powlekany, granulowany jodan wapnia, bezwodny) – 0,3 mg.