Skład:
łosoś́ 35% (filet), kurczak 30% (serca 15%, wątroba, żołądki), wołowina 22% (płuca, mięso, nerki, wątroba 3%), marchew 4%, ryż naturalny brązowy 4%, rosół, substancje mineralne, nasiona babki płesznik.
Składniki analityczne:
białko surowe – 11%, tłuszcz surowy – 6%, popiół surowy – 1,5%, włókno surowe – 0,8%, wilgotność́ – 79%, wapń́ – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Witamina D3 – 450 IU, Witamina E – 40 mg, Cynk (tlenek cynku) – 30 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) – 2 mg, Miedź (siarczan miedzi, pięciowodny) – 0,4 mg, Jod (powlekany, granulowany jodan wapnia, bezwodny) – 0,3 mg.