Skład: 44 % indyk (12 % mięso, 12 % szyjki, 12 % wątroba, 8 % żołądki), 26 % jagnięcina (10 % mięso, 10 % żwacze, 6 % podroby), 26,8 % bulion z indyka i jagnięciny, 2 % ziemniaki, 1 % składniki mineralne, 0,1 % olej z łososia, 0,1 % spirulina.
Składniki analityczne: białko surowe 11,6 %, włókno surowe 0,5 %, tłuszcz surowy 8,2 %, popiół surowy 2,2 %, wilgotność 77 %, wapń 0,46 %, fosfor 0,32 %.
Dodatki dietetyczne: witamina A: 2500 jm; (mg/kg):witamina E: 51, cynk jako monohydrat siarczanu cynku: 15, mangan jako monohydrat siarczanu manganu (II): 3, jod jako bezwodny jodan wapnia: 0,75.
Energia metaboliczna (kcal/100 g): 118