Skład:
Zboża, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (15% w tym 4% wołowiny), produkty pochodzenia roślinnego, oleje i tłuszcze, substancje mineralne.
Składniki analityczne:
białko surowe –18%, włókno surowe – 4,0%, oleje i tłuszcze surowe – 7%, popiół surowy – 6,5%
Dodatki:
Dodatki dietetyczne: E 672 Witamina A (octan retinylu) – 8 375 j.m./kg, E 671 Witamina Dз (cholekalcyferol) – 1062 j.m./kg, Witamina E (alfa - tokoferol) – 75 j.m./ kg,
Pierwiastki śladowe na kg: Miedź-13,2mg, Żelazo-90,9mg, Jod-1,8mg, Cynk -124mg, Selen-0,36mg, Mangan-7,27mg.
Dodatki technologiczne: przeciwutleniacze, konserwanty.
Dodatki sensoryczne: barwniki.