Artikrill Dol cane – kapsułki miękkie jest mieszanką paszową dietetyczną zawierającą kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA) pochodzące z oleju z ryb wraz z odpowiednim poziomem witaminy E dla wsparcia metabolizmu stawów w osteoartrozie u psów.
Stosowanie
Skład
Skład
Olej z ryb (35% EPA – 25% DHA) 20,9%, żelatyna (wołowa), glukozamina (chitozamina) 17,4%, siarczan chondroityny 11,5%, glicerol, olej z kryla 2,4%, produkty przetwarzania ziół (sproszkowane liście dziewanny drobnokwiatowej – Verbascum thapsus) 1,6%, pszczele produkty uboczne (wosk pszczeli).
Dodatki
Dodatki dietetyczne: Witaminy: 3a700 witamina E 49.342 mg/kg; Dodatki sensoryczne: Produkty naturalne, botanicznie zdefiniowane: ekstrakt z białej wierzby (Salix alba L.) 32.894 mg/kg, 2b163-ex ekstrakt z kurkumy (Curcuma longa L.) 19.736 mg/kg; Substancje smakowe: mieszanina substancji smakowych; Dodatki technologiczne: 1c322i lecytyny, E551b krzemionka koloidalna.
Preparat wspomagający dla psów i kotów z zaburzeniami prawidłowej funkcji chrząstek stawowych i stawów. Rekomendowany zarówno u zwierząt młodych w okresie intensywnego wzrostu, jak i zwierząt starszych z chorobą zwyrodnieniową stawów. Szczególnie polecany przy urazach ortopedycznych, przed zabiegami ortopedycznymi oraz w okresie rekonwalescencji.
SKŁAD
Glukozamina, chondroityna, kwas hialuronowy, harpagophytum procumbens, wyciąg z awodkado, wyciąg...
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU:
suplement diety dla małych, starszych psów
z dodatkiem L-karnityny ułatwiającej spalanie tłuszczu i wytwarzanie energii, hamując tym samym odkładanie się tłuszczu i nadwagę
L -karnityna poprawia również funkcjonowanie mięśnia sercowego
z glukozaminą poprawiającą elastyczność stawów
Β-1,3/1,6-glukan usprawniający układ odpornościowy
HMB wspierający proces naprawy mięśni i ich wydolność
luteina o...
Artikrill Dol cane – kapsułki miękkie jest mieszanką paszową dietetyczną zawierającą kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA) pochodzące z oleju z ryb wraz z odpowiednim poziomem witaminy E dla wsparcia metabolizmu stawów w osteoartrozie u psów.
Skład
Olej z ryb (35% EPA – 25% DHA) 20,9%, żelatyna (wołowa), glukozamina (chitozamina) 17,4%, siarczan chondroityny 11,5%, glicerol, olej z kryla 2,4%, produkty przetwarzania ziół (sproszkowane liście dziewanny drobnokwiatowej – Verbascum thapsus) 1,6%, pszczele produkty uboczne (wosk pszczeli).
Dodatki
Dodatki dietetyczne: Witaminy: 3a700 witamina E 49.342 mg/kg; Dodatki sensoryczne: Produkty naturalne, botanicznie zdefiniowane: ekstrakt z białej wierzby (Salix alba L.) 32.894 mg/kg, 2b163-ex ekstrakt z kurkumy (Curcuma longa L.) 19.736 mg/kg; Substancje smakowe: mieszanina substancji smakowych; Dodatki technologiczne: 1c322i lecytyny, E551b krzemionka koloidalna.